„Robert de Niro” de Iaşi, la puşcărie pentru trafic de droguri

Bărbatul care, acum câţiva ani, a falsificat un buletin folosind chipul şi numele actorului Robert de Niro a intrat la puşcărie pentru o perioadă considerabilă.

Sorin Bulgaru a fost condamnat de Curtea de Apel Iaşi la şapte ani de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de trafic de droguri. Individul a primit o pedeapsă atât de mare deoarece a comis faptele în perioada de încercare a unei eliberări condiţionate, sentinţa magistraţilor ieşeni fiind definitivă.

Infractor cu state vechi în Iaşi, Bulgaru a fost condamnat în acest dosar după ce a fost prins de către poliţiştii de la Crimă Organizată cu droguri de risc, notează ziaruldeiasi.ro.

“Inculpatul Bulgaru Sorin era interesat de identificarea unor posibili clienţi cărora să le comercializeze en-gros cantitatea de astfel de comprimate de tip ecstasy, sens în care contactase mai multe persoane potenţial interesate de astfel de tranzacţii”, au precizat anchetatorii.

După ce au aflat despre intenţiile lui Bulgaru, anchetagtorii au decis ca investigatori sub acoperire să-l tenteze pe individ să le vândă stupefiante.

În iunie 2020, un astfel de investigator a fost infiltrat în anturajul lui Bulgaru. Pe 8 iunie, individul a oferit investigatorului o sacoşă în care se aflau 1.373 de comprimate de ecstasy. A fost prins în scurt timp de anchetatori, care l-au încătuşat şi dus la audieri.

În trecut, Bulgaru a mai fost condamnat pentru înşelăciune. În anul 2011, el a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune deoarece, împreună cu un alt bărbat, au falsificat o carte de identitate pentru a face credite bancare.

Cei doi au imprimat fotografia actorului Robert de Niro pe o carte de identitate, însă angajaţii multor bănci nu şi-au dat seama de situaţia hilară, chiar dacă la adresa de domiciliu a actorului figura o parcelă din cimitirul Eternitatea din Iaşi. Prejudiciul din acel dosar a fost de peste 60.000 de euro.

Lasa un comentariu