Rețeaua de Farmacii Sf. Spiridon a deschis farmacia cu numărul 20, în Iași

Începând de joi, 16 aprilie, Rețeaua de Farmacii Sf. Spiridon a deschis farmacia cu numărul 20, în Iași, pe strada Silvestru (Pasarela Alexandru cel Bun).

Rețeaua de Farmacii Sf. Spiridon, una dintre cele mai importante rețele cu capital 100% românesc din zona Moldovei, a luat naștere din inițiativa și îndrăzneala unor antreprenori băcăuani, care în ultimii peste 10 ani au dezvoltat în zona Moldovei lanțul de Farmacii Sf. Spiridon, în cadrul grupului farmaceutic de retail și distribuție Grup Pharma din Bacău.

Ca urmare a Ordonanței Militare privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 ce limitează circulația persoanelor în afara locuinței, lanțul de farmacii Sf. Spridon a decis sa vină în sprijinul comunității ieșene deschizând o nouă locație în Iași, mai exact pe Str. Silvestru nr. 4, lângă stația de autobuz Pasarela Alexandru cel Bun.

„Eforturile noastre de a deschide în data de 16 aprilie un nou punct de lucru au fost dublate de criza actuală, însă dragostea pentru comunitatea ieșeană ne-a determinat să găsim în noi acele resurse suplimentare pentru a reuși, fiind conștienți de faptul că această deschidere contează foarte mult pentru o parte importantă din comunitatea ieșeană. Rețeaua de farmacii Sf. Spiridon vine în întâmpinarea familiilor ieșene cu oferte avantajoase, promptitudine, seriozitate, sfaturi competente de la farmaciști profesioniști dedicați sănătății celor ce le trec pragul și, nu în ultimul rând, cu produse de protecție specifice pandemiei actuale”, ne-a declarat Ionuț Patrichi, farmacist șef.

Farmaciile Sf. Spiridon va oferă:
• Rețete gratuite și compensate
• Prețuri și mai mici pe baza cardului de fidelitate
• Produse cu reduceri substanțiale în Vitrina cu Oferte Promoționale
• Serviciu gratuit de măsurare a tensiunii arteriale
• Consiliere farmaceutică de cea mai bună calitate

Programul de funcționare este:
Luni-Vineri: 8.00-20:00;
Sâmbătă: 8:00 -14:00,
Duminică: închis
Ne găsiți pe strada Silvestru, nr. 4

  • Buna ziua , am făcut testul covid și astept rezultatul, am rețeta de la medicul de familie dar nu pot să ies din casă. Rețeta imi este trimisă pe emayl. Cum.sa procedez

Lasa un comentariu