Reţea de gaze naturale pentru 700 de locuinţe din Deleni

De la 30,6 milioane de lei porneşte licitaţia de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie a lucrărilor la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale în comuna Deleni. 

Sunt vizate 4 dintre cele 6 sate ale comunei, unde vor fi montate în total aproxumativ 700 de branşamente: Deleni (străzile Pietrosu şi Sf. Andrei), Slobozia (str. Liviu Rebreanu), Poiana (str. Parcului), şi Maxut (străzile Eternitate, Derdeluş şi Făgădău), scrie ziaruldeiasi.ro.

Partea de proiectare cuprinde proiectul tehnic, detaliilor de execuţie, documentaţii tehnice pentru avize/ acorduri/ autorizaţii şi asistenţa tehnică din partea proiectantului pe durata execuţiei lucrărilor. Durata contractului este de 16 luni, dar unul dintre criteriile de evaluare a ofertelor este chiar termenul de execuţie: între 6 şi cel mult 12 luni. Componenta financiară determină celelalte 70 de procente din punctaj. Ofertele sunt aşteptate până pe 5 septembrie.

„Prezenta procedură este iniţiată cu clauză suspensivă, în sensul că încheierea contractului de achiziţie publică este condiţionată de încheierea contractului de finanţare”, se mai spune în anunţul de licitaţie.

Preşedintele Consiliului Judeţean anunţase cu două luni în urmă comunele care vor primi bani pentru investiţii în reţelele de gaze naturale prin Programul Naţional „Anghel Saligny”: Deleni, Drăguşeni, Dumeşti, Plugari, Popricani, Şcheia, Ungheni şi Victoria. 

Lasa un comentariu