Restricții de circulație în zona centrală a orașului pe 30 noiembrie și 1 decembrie

Municipalitatea ieșeană a decis să ia o serie de măsuri în ceea ce privește traficul din oraș în perioada următoare. Vizată este zona centrală a orașului, unde vor fi impuse o serie de restricții de circulație.

Astfel, sâmbătă, 30 noiembrie, între orele 9:00 și 12:00, cu ocazia repetiției generale, va fi închisă circulația rutieră pe mai multe străzi. Pe strada A. Panu (de la intersecția cu strada Elena Doamna până la intersecția cu strada Palat) nu se va mai putea circula. De asemenea, nu se va circula nici pe strada Palat (de la intersecția cu strada A. Panu până la intersecția cu strada Sf. Lazăr).

Nu se va circula nici pe strada Sf. Andrei (de la intersecția cu strada Gh. Ghibănescu până la intersecția cu strada Palat). Nici pe strada C. Negri (de la intersecția cu strada Armeană până la intersecția cu strada Achim Stoia) nu se circulă.

În perioada 30 noiembrie, ora 7:00 – 1 decembrie, ora 14:30, în fața Casei Pătrate va fi amplasată logistica necesară organizării manifestărilor specifice Zilei Naționale. Cu această ocazie va fi închisă circulația rutieră între liniile de tramvai din fața Palatului Culturii și strada A. Panu. Va fi restricționată circulația rutieră pe prima bandă a străzii A. Panu, la intersecția cu pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt.

De asemenea, în perioada 30 noiembrie, ora 7:00 – 1 decembrie, ora 18:30, va fi închis accesul auto în parcarea din fața Palatului Culturii.

Pe 1 decembrie, între orele 6:30 și 14:30, va fi închisă circulația rutieră pe mai multe străzi. Este vorba de strada A. Panu (de la intersecția cu strada Elena Doamna până la intersecția cu strada Palat). Măsura cuprinde și strada Palat (de la intersecția cu strada A. Panu până la intersecția cu str. Sf. Lazăr). În discuție intră și strada Sf. Andrei (de la intersecția cu strada Gh. Ghibănescu până la intersecția cu strada Palat). Autoritățile au luat în calcul și strada C. Negri (de la intersecția cu strada Armeană până la intersecția cu strada A. Stoia).

După încheierea manifestărilor oficiale, circulația va rămâne închisă doar pe str. A. Panu, de la intersecția cu strada Sf. Lazăr până la intersecția cu str. Palat, și pe strada Palat, de la intersecția cu strada A. Panu până la intersecția cu strada Sf. Andrei.

Pentru retragerea cu torțe, duminică, 1 decembrie, între orele 17:30 și 18:30, va fi restricționată, în funcție de necesități, circulația rutieră și a tramvaielor pe traseul Piața Unirii – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – esplanada Palatului Culturii.

Lasa un comentariu