REGINA MARIA își consolidează poziția în regiunea de Nord-Est a României

Păstrând mereu în centrul preocupărilor noastre grija față de oameni, și facilitarea accesului la servicii medicale de calitate, vă anunțăm cu bucurie că Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își extinde capacitatea de a oferi servicii de specialitate prin achiziția Centrului Medical Bucovina din Suceava.

Achiziția Centrului Medical Bucovina aduce în rețea o echipă de experți cu o structură bine închegată, cu rezultate remarcabile și un potențial mare de creștere. Prin standardele comune de calitate ne propunem să oferim acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare, iar pacienții noștri din zona de nord-est a țării vor avea acum parte de serviciile complexe ale Rețelei, în proximitate.

Centrul Medical Bucovina dispune de două clinici situate în strada Zamca, respectiv în cartierul Burdujeni din Suceava și oferă o gama largă de investigații multidisciplinare, în cele peste 20 de specialități medicale care prioritizează protejarea și îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Lasa un comentariu