„Regele cocainei“, trimis să stea arestat într-o vilă cu piscină din Bucium

După jumătate de an de când a fost băgat după gratii, judecătorii ieşeni şi-au făcut milă de „Regele cocainei“ şi i-au dat drumul acasă.

Florin Claudiu Vais, un apropiat al clanului de interlopi Corduneanu, supranumit „Regele cocainei“ deoarece aducea cea mai pură cocaină din Iaşi din Columbia, a fost eliberat din arest, fiind obligat să stea închis la domiciliu, adică în vila acestuia cu piscină situată în spatele Petrom Bucium.

Culmea este că vila şi maşinile de lux ale acestuia ar fi fost achiziţionate cu banii din droguri, notează ziaruldeiasi.ro.

Este ciudată decizia judecătorilor de a elibera unul dintre cei mai mari dealeri de droguri din Iaşi. De asemenea, a fost eliberat şi prietenul acestuia, Vasile Avram, arestat pentru aceleaşi infracţiuni, în acelaşi dosar.

„Vais Florin Claudiu, trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere fără drept, în ţară de droguri e mare risc în formă continuată, trafic de droguri de droguri de mare risc în formă continuată, şi deţinere de droguri de mare risc, admite cererile formulate de inculpaţii Florin Claudiu Vais şi Vasile Avram, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, pentru ambii inculpaţi“, se arată în decizia judecătorilor.

Cei doi nu au voie să iasă din casă decât cu acceptul instanţei, să nu comunice unul cu celălalt şi nici cu martorii.

Vais avea un apartament pe Independenţei, împreună cu familia şi cu copiii săi, însă se mutase în vila din spatele Petrom Bucium cu puţin timp înainte să fie prins cu droguri. Interlopul a fost prins în decembrie anul trecut în timp ce a mers la volanul maşinii sale Porsche să ridice un colet cu cocaină adus din străinătate cu autocarul care circula pe reţeaua Spania – Iaşi.

Lasa un comentariu