„Regele” cocainei, săltat de mascaţi. Dealerul interlopilor avea cea mai pură marfă din oraş

Moş Crăciun a venit mai devreme anul acesta pentru dealerul de droguri al familiei de interlopi Corduneanu. Florin Vais, cel care „alimenta” cu cocaină Cordunenii a fost prins alaltăieri de către ofiţerii antidrog şi procurorii DIICOT Iaşi cu un colet în care avea 100 de grame de cocaină adusă din străinătate.

Vais este supranumit în mediul interlop „Regele” deoarece aducea în Iaşi cea mai pură cocaină. De altfel, coletul în care acesta avea cocaină are puritate maximă, fiind adusă tocmai din Columbia.

Florin Vais a fost lăsat să îşi aducă marfa cu autocarul şi a fost ridicat imediat ce a pus mâna pe coletul în care se aflau 100 de grame de cocaină în valoare de cel puţin 10.000 de euro, scrie ziaruldeiasi.ro.

Autocarul care i-a adus coletul circula pe relaţia Spania – Italia – Iaşi şi se afla într-un pachet mai mare, cu piese de maşini de lux. Imediat cupă reţinerea interlopului, mai multe dube ale Jandarmeriei au trasportat la sediul DIICOT Iaşi persoane care cumpărau droguri de la la Vais pentru a fi audiate.

De altfel, mai multe autoturisme au urmărit aceste dube prin municipiul Iaşi, fiind bănuiţi interlopi care voiau să afle mai multe detalii despre acţiunea poliţiştilor de la Crimă Organizată. Conform unor surse apropiate anchetei, Florin Vais făcea trafic cu droguri sub paravanul comercializării maşinilor de lux, cu preponderenţă cele 4X4.

Vais deţine mai multe Mercedes-uri şi BMW-uri pe care le folosea la transportul coletelor cu droguri

De altfel, Vais deţine mai multe Mercedes-uri şi BMW-uri pe care le folosea, conform aceloraşi surse, la transportul coletelor cu droguri. De asemenea, interlopul o ducea foarte bine din traficul cu droguri, mutându-se de la apartamentul pe care îl avea pe bulevardul Independenţei, la o casă aflată în spatele Petrom Bucium unde trăia în lux împreună cu familia.

Florin Vais era prieten bun cu Adrian şi Costel Corduneanu cu care are nenumărate fotografii pe site-urile de socializare.

Lasa un comentariu