Reduceri uriașe în magazine. Ce mai poate fi cumpărat la prețuri derizorii

Foarte mulți caută în special haine și încălțăminte, dar nu prea mai găsesc mărimile potrivite.

Ajutați de promoțiile de Crăciun, comercianții au început să taie din prețuri de câteva săptămâni.

Magazinele dintr-un mall din București au anunțat reduceri de 50-70 la sută. Sezonul a început pe 15 ianurie, așadar a fost primul weekend de vânătoare de chilipiruri.

Otilia Lupu a ieșit cu fiica sa în mall, deși, recunoaște sincer, nu era chiar necesar.

Femeie: „Când sunt reduceri, mai cumpăr și fără să am nevoie. Cumpăr lucruri care nu-mi sunt neapărat necesare. Le cumpăr pentru că sunt la reducere.”

Ce-i drept, nu toți bărbații sunt atât de încântați. Unii au păzit sacoșele la intrările în magazine. Alții s-au declarat oficial dușmanii cumpărăturilor doar în timpul reducerilor.

Bărbat: „Să le iei când ai nevoie, indiferent dacă sunt reduceri sau nu și să nu te bați cu alte persoane pentru un produs. Asta este filosofia mea.”

Oricare este filosofia clienților, aceștia pot găsi destul de lejer îmbrăcăminte din colecția toamna-iarnă, scrie stirileprotv.ro.

Cum iarna a fost în acest an destul de blândă cu noi, s-au vândut mai puține haine groase. Așa că acum, la începutul sezonului de reduceri, veți putea găsi destul de ușor mărimile necesare.

Legal, sezonul reducerilor de iarnă începe în ianuarie și se termină în aprilie, desigur, în limita stocurilor disponibile. În afara perioadelor oficiale de reduceri, comercianții pot anunța doar promoții.

Lasa un comentariu