Reactia DDB in urma scandalului de la Dinamo! Atac DUR la adresa lui Ionut Negoita: „Cineva sta dupa perdea, desi ar trebui sa iasa in fata!”

Suporterii din DDB, detinatori a 10% din actiunile lui Dinamo si-au exprimat parerea legata de cele mai recente intamplari prin intermediul unui comunicat.

Jucatorii lui Dinamo au refuzat sa joace meciul amical cu Voluntari, dupa ce nu si-au primit salariile, asa cum stabilisera cu conducerea, iar asta a dus la un nou scandal, relatează sport.ro

Gazeta Sporturilor scrie ca Negoita ar fi primit cei 500 000 de euro de la investitorii spanioli, insa i-ar fi cheltuit. Reprezentantii DDB au venit cu un comunicat prin care se adreseaza patronului clubului, caruia i se cer lamuriri. 

„In ultima vreme, jucatorii lui Dinamo, neplatiti de mai multe luni, si-au pus speranta in promisiunile care au aparut, legate de vanzarea clubului si intrarea unei prime transe de bani din partea unui potential investitor.

Astazi au refuzat sa joace meciul amical cu Voluntari si de asemenea au refuzat sa se antreneze.

Nu incurajam sub nicio forma o astfel de atitudine, dar cine le-a facut promisiuni jucatorilor a gresit foarte mult. Este o noua dovada a unui management defectuos.

Jucatorii asteptau sa vina cineva sa le ofere explicatii. Cel pe care il asteptau la discutii este cel care detine clubul ca actionar majoritar.

Niciun patron si nicio comisie (despre care s-a tot vorbit zilele acestea) nu s-au prezentat sa linisteasca echipa.

Singurii care au fost prezenti pentru a-i incuraja pe jucatori au fost reprezentantii Programului DDB.

Suporterii sunt singurii care si-au facut partea si s-au tinut de promisiuni.

Am platit salarii restante si o vom mai face. Am sustinut echipa si am aratat ca ne pasa.

In ultimele zile am fost concentrati pe partea care tine de noi in pregatirea meciului care urmeaza. Si am facut-o bine. Printr-un gest fara precedent, suporterii au cumparat toate biletele pentru partida de sambata.

Tocmai pentru ca am fost ocupati cu pregatirea acestui eveniment, situatia de astazi ne-a luat prin surprindere. Dar in zilele imediat urmatoare, boardul DDB se va intruni si va analiza caile prin care poate interveni pentru rezolvarea situatiei de la echipa.

Din pacate, in tot acest timp, cineva sta dupa perdea, desi ar trebui sa iasa in fata si sa le raspunda jucatorilor si eventual sa ne spuna si noua daca inca mai negociaza cu diferite offshore-uri”, se arata in comunicatul DDB. 

Lasa un comentariu