Puiul de cangur rămas orfan îmbrăţişează strâns un ursuleţ de pluş

Puiul de cangur rămas orfan, care îmbrăţişează strâns un ursuleţ de pluş din fotografie se numeşte Doodlebug şi locuieşte într-un adăpost din regiunea Northern Rivers, New South Wales, pe continentul australian. Motivul pentru care aceste imagini au făcut înconjurul lumii este foarte clar, acest marsupial foarte tandru, tipic Australiei, şi-a pierdut mama şi din acest motiv a realizat că nimeni nu mai poate avea grijă de el.

Gillian Abbot, care conduce un refugiu de conservare a faunei sălbatice în Australia (WIRES), a venit în ajutorul acestui cangur orfan. Gillian nu numai că a avut grijă de marsupialul fără mamă, dar i-a oferit tot ce credea că ar putea avea nevoie pentru a-l face să se recupereze cât mai repede posibil şi să sufere cât mai puţin în urma şocului detaşării bruşte. O idee strălucită pe care a avut-o doamna Abbot a fost să atârne urşi de pluş în curtea din spatele adăpostului australian.

Evident, Doodlebug s-a îndrăgostit imediat de unul dintre aceşti urşi şi nu s-a mai despărţit de el, aşa cum dezvăluie imaginile postate de Tim Beshara, fiul lui Gillian Abbot, pe profilul său de Twitter.

Tim a declarat pe Twitter că: „cangurul Doodlebug pare să reacţioneze la aceste jucării de pluş la fel ca un copil, practic se comportă cu acest urs drăgălaş ca şi cum ar fi prietenul său cel mai bun”.

Imaginile în care Doodlebug îşi îmbrăţişează strâns prietenul de pluş au înduioşat inimile a milioane de utilizatori de internet din întreaga lume.

Citește și VIDEO: Momentul în care un urs atacă un tânăr care s-a apropiat să-l filmeze

Inconștiența unui turist care se afla pe Transfăgărășan putea avea urmări grave. Din imaginile surprinse de un martor, se vede cum tânărul se apropie extrem de mult de animalul care se afla pe marginea șoselei pentru că voia să-i facă o fotografie. Norocul său a fost că ursul s-a oprit la timp și nu a continuat atacul. Salvamontiștii trag încă un semnal de alarmă – oamenii nu trebuie să se apropie de urși și nici să-i hrănească.

Lasa un comentariu