ProTV şi Antena 1 nu au avut nicio şansă în fața Kanal D. Survivor România, lider de audienţă

Survivor România se situează pe primul loc la nivel de audienţe TV. Cei de la Kanal D nu au avut concurenţă duminică seara.

Chiar de la ora 20.00, Kanal D a avut un rating de 6.9, faţă de ProTV şi Antena 1 care au avut 5.5 şi 4.9. În următoarea jumătate de oră, Kanal D a început să urce şi să depăşească cifra 8, în timp ce Antena 1 şi ProTV au rămas în urmă.

Duminică seara ProTV-ul a difuzat un film artistic, iar Antena 1 a încercat să contraatace cu Chefi la cuţite. Totuși, lumea s-a uitat la Survivor România. De la ora 21.00 Kanal D a atins un rating de peste 9 la nivel naţional.

În tot acest timp, filmul Pro, dar şi Chefi la cuţite nu au reuşit să depăşească ratingul 6. De la ora 10.00, cei de la Kanal D au rupt pur şi simplu audienţele cu Survivor. Au depăşit constant cifra 10 de rating, iar Antena şi ProTV au rămas la 6.

Survivor România, lider de audienţă

Citește și Au fost ridicate toate restricțiile! Prima țară din lume care a scăpat definitiv de COVID-19.

Israelul a scăpat definitiv de COVID-19 și a ridicat toate restricțiile!

Benjamin Netanyahu a transmis recent pe propria pagină de socializare că țara a căpătat imunitate în masă. Astfel, Israelul a devenit prima țară din lume care a scăpat definitiv de COVID. Datorită unei campanii de vaccinare foarte riguroasă, restricțiile au putut fi ridicate.

„Sunt mândru de voi toți! Am făcut-o împreună și am învins COVID-19. Primii din lume care am făcut asta!”, a scris prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu pe Facebook.

leave a reply