Programul concertului Villagers of Ioannina City din 4 decembrie, Quantic Club

Trupa Villagers of Ioannina City va susține un concert în Quantic club din București, duminică, 4 decembrie 2022 în cadrul turneului World’s on Fire.

Evenimentul face parte din seria de concerte prezentate sub egida brandului SoundArt de către Cavalleria Events.

Biletele rămase în acest moment se găsesc in reteaua iabilet.ro la următoarele prețuri:

Oferta presale II – 80 de lei (până în ziua concertului)

În ziua concertului – 100 Lei

Programul concertului:

19:30 –acces public

21:00 – Villagers of Ioannina City

Villagers Of Ioannina City se numără printre cele mai senzaționale trupe din Grecia ce aparțin stilului rock / folk / psychedelic, având un sound special, bogat în influențe muzicale tradiționale din regiunea Epirusului. Trupa Villagers of Ioannina City a fost inființată în 2007, între lacurile și munții spectaculoși din nord-vestul Greciei. Acest cadru geografic, atât de poetic, a avut o prezență abundentă în direcția muzicală a trupei încă de la albumul de debut, „Riza”, lansat în anul 2014, material ce poate fi descris ca un melanj între groove-ul rockului clasic și unicitatea instrumentelor tradiționale grecesti. La scurt timp după „Riza” a urmat EP-ul „Zvara/Karakolia” (2014), un material care completează povestea primului album, însă care a oferit trupei timpul necesar pentru a pregăti ceea ce putem numi astăzi unul dintre cele mai bune albume ale genului.

În toamna anului 2019 este lansat în mediul online albumul „Age of Aquarius”, un material complex care a avut o perioada de producție de aproape 4 ani și care și-a demonstrat potențialul încă de la prima piesă. „Age of Aquarius” este un adevărat festin muzical puternic inspirat din rădăcinile culturii grecești, dar și un experiment nou cu toate versurile scrise și cântate în limba engleză ce deschide orizonturi noi pentru Villagers of Ioannina City.

Pagina evenimentului pe fb: https://www.facebook.com/events/844807726882774

Albumul Age of Aquarius poate fi ascultat aici: https://youtu.be/SrVmSJ5CHc4

Videoclip “For the Innocent”: https://youtu.be/LvAsjL1l4wQ

Band fb page: https://www.facebook.com/villagersofioanninacity

SoundArt fb page: https://www.facebook.com/soundartfestival/

sursa comunicat de presă remis de către organizatori

leave a reply