Prof. univ. dr. Norina Consuela Forna a fost realeasă vicepreședinte al CMS România

Colegiul Medicilor Stomatologi din România prin Comisia Electorală Centrală a adoptat decizia nr. 177 din 09.12.2019 CEC, prin care s-a comunicat validarea membrilor Biroului Executiv Național și al Departamentului Secretariat. Astfel, prof. univ. dr. Norina Consuela Forna a fost realeasă pentru funcția de Vicepreședinte al Colegiului Medicilor Stomatologi din România. Totodată, Comisia Electorală Centrală a validat alegerea președintelui CMS Iași, prof. univ. dr. Norina Consuela Forna.

În planurile de viitor, proiecte noi la CMSR

Misiunea unui președinte de Colegiu Teritorial este de a organiza și de a comunica în cele mai ideale condiții cu membrii comunității locale, dar și de a realiza colaborări cu celelalte colegii teritoriale și cu cel național. În calitate de vicepreședinte, consider că am datoria de a elabora programe strategice și proiecte de susținere a medicilor stomatologi, activitate ce vine în completarea misiunii locale,prin transpunerea directă în teritoriu a proiectelor elaborate și realizate la nivel național.

Vreau să implementez proiecte noi la CMSR cu aplicabilitate imediată și beneficii suplimentare pentru pacienți și medici și să aduc contribuții esențiale la modificările sau completările pachetului de legi coerente care să se înscrie în standardele europene în ceea ce privește examenul de rezidențiat, cât și îmbunătățirea sistemului sanitar din România. Încercăm prin activitatea noastră să contribuim în mod definitoriu la reabilitarea și în plan academic a întregului sistem pe baza nevoilor practicienilor„, a declarat prof. univ. dr. Norina Consuela Forna, vicepreședintele Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

Alegerile au fost organizate pe data de 07.12.2019 la sediul Colegiului Medicilor Stomatologi din România pentru mandatul 2019-2023.

Conform deciziei, membrii Executivului Național își vor desfășura atribuțiiile conform prevederilor Titlului XIII din Legea nr.95/2006, ale Regulamentului de organizare și funcționare a Colegiului Medicilor Stomatologi din România , precum și a celorlalte decizii adoptate de organele de conducere ale Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

sursa: comunicat de presă remis de către Colegiul Medicilor Stomatologi Iași

Lasa un comentariu