FOTO. Produsele donate de ieșeni în cadrul campaniei umanitare „Ajutoare pentru refugiații din Ucraina” au ajuns la Cernăuți

Primarul Mihai Chirica a trecut de Vama Siret și s-a întâlnit pe teritoriul Ucrainei cu primarul orașului înfrățit Cernăuți, Roman Klichuk, în grija căruia a încredințat produsele donate de ieșeni în cadrul campaniei umanitare „Ajutoare pentru refugiații din Ucraina”.

„Dragi ieșeni, am trecut de Vama Siret și m-am întâlnit pe teritoriul Ucrainei cu primarul orașului înfrățit Cernăuți, domnul Roman Klichuk, în grija căruia am încredințat produsele donate de dumneavoastră în cadrul campaniei umanitare „Ajutoare pentru refugiații din Ucraina”.

Am plecat de dimineață din Iași, cu cinci autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Iași, și am fost însoțit de viceprimarul Daniel Juravle și de părintele Dan Damaschin.

Mulțumesc Departamentului pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Iași pentru profesionalismul și implicarea cu care fac o muncă atât de grea, dar atât de necesară în aceste vremuri grele pentru poporul ucrainean!

Vă mulțumesc, dragi ieșeni, pentru solidaritatea de care dați dovadă și pentru mobilizarea exemplară cu care veniți în sprijinul refugiaților de război din Ucraina! Vă îndemn să vă implicați în continuare pentru cei care suferă și au nevoie de noi!”

Lasa un comentariu