Produsele de la Restaurantul Pizzerie ALILA sunt în continuare disponibile prin serviciul de comenzi la domiciliu!

Pentru că sănătatea este cea mai importantă, în această perioadă trebuie să respectăm recomandările autorităților privind siguranța noastră, a tuturor. Izolarea la domiciliu poate fi mai ușoară atunci când avem acces în continuare la produsele noastre preferate. Restaurantul Pizzerie ALILA din Iași continuă să livreze direct la domiciliu clienților delicioasele produse, în siguranță și respectând cu strictețe normele de igienă. Așadar, pizza ta preferată ajunge în continuare la tine, prin intermediul serviciului de catering. Poți comanda simplu, online, pe www.pizzeriaalila.ro sau telefonic, apelând 0749.877.446 / 0726.777.618.

Pizzarii de la ALILA au pentru tine recomandări dintre cele mai diverse. Dacă nu ți-ai ales încă sortimentul preferat de pizza, îndrăznește să încerci combinații inedite de ingrediente propuse de specialiștii în savoare. Ce spui de o pizza CAORI, cu șuncă, piepte de pui, vinete și busuioc? Este delicioasă! Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, pentru că poți să te convingi singur, în confortul casei tale, apelând la serviciul de livrări la domiciliu! O altă delicatesă este și pizza POSILIPO de la ALILA. Acesta conține: aluat, sos, mozzarella, salam, carne de vită, roşii cherry, ceapă și oregano. Dacă vrei un sortiment bun și ușor de pizza, îți recomandăm PRIMAVERA, cu mozzarella, prosciutto, roşii cherry, rucola și parmezan. Acestea sunt doar câteva dintre cele aproape 40 de sortimente de pizza de la ALILA pe care le poți comanda din meniul lor!

Dacă preferi pastele, atunci la ALILA găsești o varietate de sortimente: de la CARBONARA, BOLOGNEZE până la cele cu TON sau PIEPT DE PUI. Nu uita nici de specialitățile bucătarului, care au cucerit clienții de la prima comandă, cum sunt: FASOLE CU CIOLAN AFUMAT, PUI VIENEZ SAU VALDOSTANA.

Veștile bune nu se termină aici, pentru că lista produselor pe care le poți comanda direct la tine acasă de la Pizzeria ALILA continuă și cu MENIUL ZILEI! Pentru a te bucura de un prânz copios, bucătarii îți propun în fiecare zi, de luni până joi, câte două variante de meniu, ce includ câte două feluri de mâncare delicioase și consistente, la un preț super avantajos: doar 18,50 lei!

Oferta este valabilă în intervalul 11:00-15:00, iar livrările la domiciliu se realizeză gratuit pentru minimum 3 meniuri.

Nu uita, atunci când plasezi o comandă, să îți iei și ceva dulce. După o masă copioasă, te poți răsfăța cu un desert pe măsură. Poate îți este poftă de niște CLĂTITE CU CIOCOLATĂ, CLĂTITE CU BRÂNZĂ DE VACI ȘI STAFIDE sau de PAPANAȘI CU DULCEAȚĂ – pe toate le găsești la ALILA!

Orice vei alege să comanzi de la ALILA, va fi cu siguranță delicios și va ajunge direct la tine acasă, în condiții de siguranță! Comandă online pe www.pizzeriaalila.ro sau sună direct la 0749.877.446/0726.777.618.

ALILA – O alegere înțeleaptă!

Lasa un comentariu