Producătorii locali ieșeni mai ușor de găsit printr-o aplicație online

În data de 18 martie 2020 în cadrul programului Fabricat în Iaşi a fost încheiat un parteneriat cu echipa aplicației HEREITIS, în vederea creșterii vizibilității afacerilor locale din Iași.

Prin această acțiune s-au introdus în aplicație date despre afacerile locale din diverse domenii de activitate, cum ar fi locația, datele de contact și adresa web la care se pot găsi mai multe informații.

Acest parteneriat a rezultat în urma unor discuții între voluntarii ambelor organizații în contextul economic nefast creat de pandemie. Important pentru comunitatea din Iași este că ambele părți își doresc să faciliteze prezența online a afacerilor locale prin intermediul telefoanelor mobile. În acest fel, misiunea ambilor parteneri de a ajuta comunitatea locală se poate realiza cu succes.

Programul Fabricat în Iași derulat de Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii (APEC) îsi propune să motiveze consumatorii ieșeni să opteze pentru produse și servicii locale și să faciliteze deschiderea către piața locală a producătorilor din Iași.

HereItIs este o aplicație de monitorizare a mijloacelor de transport în comun în real-time, și se bazează pe implicarea comunității călătorilor și desigur a șoferilor sau a vatmanilor și furnizează date în timp real pe harta orașului Iași cu privire la transportul în comun.

Lasa un comentariu