Procurorii DNA la Primăria Pașcani. O angajată a fost reținută

Procurorii ieșeni din cadrul Direcției Generale Anticorupție au decis ieri, 15 iunie, reținerea, pentru 24 de ore, a unei angajate a Primăriei Municipiului Pașcani într-un dosar de trafic de influență. Este vorba despre Monica Oneață. Este de câteva luni de zile în centrul atenției publice după ce a fost acuzată de mai multe persoane că le-a solicitat sume de bani pentru înlesnirea eliberării unei autorizații de construcție, angajarea pe unele posturi și facilitarea unor repartiții ANL.

Angajata a cerut avans pentru un apartament deja vândut

În 7 aprilie, polițiștii de la DGA au desfășurat percheziții la sediul Primăriei Pașcani și locuința Monicăi Oneață, care ulterior a fost dusă la audieri, la sediul DGA Iași.

În aceeași zi, la sediul Primăriei Pașcani s-a prezentat o altă persoană care s-a plâns de faptul că a fost păcălită de o sumă mare de bani, după ce a achitat un avans pentru cumpărarea unui apartament. Aceasta a dat un avans de 15.000 de euro pentru o locuință, încă din 2017, însă a constatat recent că apartamentul pentru care achitase avansul, situat pe strada Mihail Kogălniceanu, era deja vândut. 

Sursa: Evenimentul

Citește și: Polițist lovit cu capul în gură într-un parc de joacă din Iași. Acesta era împreună cu soția și copilul.

Lasa un comentariu