Probleme mari pentru Ionuț Popa! Antrenorul a suferit un stop cardiorespirator și a fost resuscitat: ”Este în stare gravă. E în comă”

Ionuț Popa (67 de ani) trece prin momente de cumpănă. Experimentatul antrenor de fotbal, retras din activitate de mai bine de un an, la jumătatea lunii martie 2019, din cauza unor probleme grave de sănătate, a suferit, marți, 9 iunie, un stop cardiorespirator, anunță Special Arad. Acesta a fost resuscitat, însă se află în comă, potrivit liga2.prosport.ro

Ionuț Popa, în comă la Spitalul Județean Arad după ce a fost resuscitat

Popa a fost transportat de urgență la secția UPU a Spitalului Județean Arad, unde a fost resuscitat, iar apoi a fost transferat pe secția ATI.

„Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, a declarat o sursă din cadrul Spitalului Județean Arad pentru Special Arad.

În ultimele luni, apropiații familiei lui Ionuț Popa spuneau că „starea lui stagnează. Nu este nici mai bine și nici mai rău, dar e bine că nu a crescut tumoarea pe care o are la cap, care este inoperabilă”.

Sport Arad scrie că Ionuț Popa ”a reluat, recent, un tratament la care nu a răspuns prea bine, iar în această seară a suferit un stop cardio-respirator. Ambulanța l-a transportat de urgență pe „Mister” la Spitalul Clinic Județean, iar medicii au reușit resuscitarea sa. Din păcate, fostul tehnician al UTA-ei rămâne internat în stare destul de gravă la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Arad”.

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa s-au agravat la începutul anului 2019

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. Experimentatul antrenor arădean a început să se simtă rău de pe la mijlocul lunii ianuarie și a trecut pe la mai mulți medici din Arad, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și mai apoi Viena. Inițial, se vorbea despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat și după sesiunile de fizioterapie. Pe la începutul lunii martie 2019, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Județean din Timișoara i-a impus lui „Mister” restricții clare legate de stilul de viață și, astfel, acesta a fost în imposibilitatea de a mai conduce antrenamentele UTA-ei.

Popa a avut simptome de amorțeli în zona facială și nu mai putea vorbi, pentru ca mai apoi să nu mai reușească să miște un ochi. Dacă inițial doctorii au crezut că au de a face cu afecțiunile rezultate în urma unui atac cerebral ori unui infarct miocardic, ipotezele nu au stat în picioare, astfel că Ionuț Popa a fost supus unor mai multe analize foarte costisitoare, atât în țară, cât și în străinătate.

Lasa un comentariu