Prin ce se distinge țigla metalică, pentru case, de alte tipuri de acoperișuri?

Deși anumite persoane preferă acoperișul cu țigla din ceramică, acesta nu este singurul material care este folosit la construcția caselor. O soluție excelentă este țigla metalică, mai ales dacă este din oțel de înaltă calitate. Panourile din țiglă metalică sunt utilizate pentru foarte multe tipuri de clădiri: locuințe, garaje, hale, depozite mici și așa mai departe.

Prețul țiglei metalice contează foarte mult pentru orice proprietar, care dorește să-și monteze o astfel de învelitoare la acoperișul casei. Acoperișul din țiglă metalică oferă avantajul unui preț accesibil și un raport calitate-preț foarte bun. Dacă te întrebi cât costă un acoperiș din țiglă metalică, îți putem spune că prețul depinde de grosimea tablei (0,40 mm sau 0,45 mm ori 0,50 mm), a formei acesteia, de finisaje și alte aspecte; în orice caz este mult mai accesibil ca preț decât acoperișul din țigla din ceramică sau țigla din beton.

Spre deosebire de alte tipuri de materiale pentru acoperiș, produsele de tablă acoperiș București sunt foarte rezistente și durabile în timp, au garanție 30 de ani împotriva coroziunii și 15 ani împotriva decolorării. AuVent.ro asigură transport gratuit (pentru astfel de produse achiziționate, în valoare de 5.000 RON) și montaj asigurat de o echipă de specialiști care realizează mereu acoperișuri trainice, la standardele actuale de calitate.

Desigur, nu este obligatoriu să apelezi la serviciile firmei de unde ai achiziționat țigla și accesoriile necesare pentru acoperiș. Poți cumpăra elementele necesare fără a solicita și montarea lor la acoperiș. Auvent.ro are două puncte de lucru, unul în Iași, Str. Constantin Langa nr. 68 și unul în capitală, Șoseaua Chitilei nr. 239, București.

Prin alegerea acestor materiale din metal pentru acoperiș, costurile sunt mai mici, munca mai puțină, iar structura acestuia va avea o stabilitate bună și o rezistență excelentă la intemperii. Timpul necesar pentru realizarea acoperișului va fi redus, pentru că acest material facilitează lucrări de execuție destul de rapide

Calitatea și rentabilitatea produselor de tablă tip țiglă sunt garantate de materia primă utilizată – oțel de înaltă calitate. La fel sunt și accesoriile pentru acoperișuri, ele se realizează din aceleași materiale și în aceeași gamă cromatică, ca și tabla tip țiglă.

Țigla metalică este recomandată pentru casele din zonele în care clima este caldă. Acoperișul metalic este reflectorizant, rezistent și durabil în timp. Țigla metalică are capacitatea de a îmbunătăți eficiența energetică a acoperișului. În ultimii ani, aceste acoperișuri din țiglă au crescut în popularitate, datorită durabilității materialelor, care își mențin proprietățile chiar mai mult de 30 de ani.

Potrivit unui studiu recent realizat, cererea de acoperișuri metalice a crescut și în SUA; se preconizează că până în anul 2023 cererea de aceste produse va crește peste medie, datorită interesului proprietarilor de case de a instala acoperișuri trainice, ieftine și de a crea un aspect exterior unic. În prezent, acoperișul din metal este în trend în America de Nord și nu doar pentru designul și stilul atemporal, dar mai ales pentru rezistența sa în timp, durabilitatea și protecția pe care o oferă locuinței.

Utilizarea țiglelor din metal a crescut pe piața rezidențială, proprietarii de case caută cele mai avantajoase materiale, din punct de vedere preț-calitate. 

Metalul este rezistent la foc și foarte potrivit într-o regiune cu climă caldă, comparativ cu alte materiale. De asemenea, țigla metalică are greutate mică, deci nu există riscul de accidentare în caz de cutremur, ca în cazul țiglei din ceramică, care ar putea cădea de pe acoperișul casei.

Țigla metalică este utilizată la case, dar și la construcții rezidențiale. Acest lucru se datorează gamei variate de nuanțe de culori, stiluri și combinații de utilizare. Există țigle metalice fabricate într-o gamă extinsă de profile, finisaje, forme și culori, ce îmbunătățesc aspectul vizual al oricărui acoperiș. Prin folosirea lor, designerii își pot exprima creativitatea în ceea ce privește realizarea acestor suprafețe pentru acoperișul caselor. Țiglele sunt din materiale selectate, cum ar fi: oțel zincat, aluminiu, cupru, titan.

În acest an sunt în tendințe culorile metalice și stilurile mixte. Asta înseamnă chiar amestecarea și potrivirea unor nuanțe, disponibile în gama variată de culori la țigle metalice.

Materialele de acest fel pot imita țigla din ceramică, șindrila din lemn și alte materiale. În plus, ele aduc beneficii în ceea ce privește durabilitatea, rezistența, longevitatea, fiabilitatea, care sunt apreciate de proprietari.

Cele mai frumoase sunt considerate țiglele metalice care par mai realiste, mai naturale, care imită ardezia ori șindrila. Asta se datorează faptului că proprietarii vor să aibă case deosebit de interesante, cu un aspect atractiv, ei nu doresc să locuiască în case cu aspect industrial. Unii proprietari aleg culori metalice mai îndrăznețe pentru că astfel, prin acoperiș pot sublinia stilul unic al caselor pe care le dețin. Ei vor să atragă atenția prin culoarea acoperișului casei și nicidecum să aibă o casă care nu se evidențiază prin nimic. Culoarea acoperișului metalic trebuie să evidențieze casa, mai degrabă decât să o ascundă vederii, în peisaj.

Lasa un comentariu