Primăria a anunţat programul de dezinsecţie, larvicidare şi tratamente contra căpuşelor pe parcursul lunii iunie

Potrivit municipalităţii, acţiunile de dezinsecţie vor avea loc pe 12, 18 şi 25 iunie, în timp ce activităţile de larvicidare şi tratamente împotriva căpuşelor sunt programate doar pentru ziua de 12 iunie.

„Operaţiunile se vor desfăşura pe o suprafaţă totală de aproximativ 10.780 hectare”, se precizează într-un comunicat al Primăriei.

La începutul lunii iulie, primele intervenţii (dezinsecţie) vor avea loc pe 3 iulie. Serviciile sunt asigurate de o asociere de firme (Wasval – Mior – Expert 3D) care şi-a adjudecat în acest sens o licitaţie realizată de Primărie.

„Pentru dezinsecţie pe domeniul public şi tratamentul împotriva căpuşelor produsul folosit este Cymina Plus, iar pentru larvicidare este utilizat VectoBac”, se mai arată în comunicatul municipalităţii.

Orice alte informaţii privind modul de desfăşurare a acestor acţiuni pot fi obţinute de la prestator, la numărul de telefon 0232.254.328, sau de la Direcţia Tehnică şi Servicii Comunitare a Primăriei, la numărul de telefon 0232.267.582, interior 148 sau 262.

Lasa un comentariu