Prima ediție a Simpozionului Societății Stomatologice Balcanice(BASS) începe mâine la Iași

„Este privilegiul și plăcerea noastră de a vă invita la prima ediție a Simpozionului Societății Stomatologice Balcanice „Evoluția în medicină – Era digitală în practica medicală curentă”, eveniment ce va avea loc în perioada 7-9 noiembrie 2019, în Iași.

Simpozionul BaSS promite să fie un punct de reper pentru comunitatea balcanică multidisciplinară prin paleta larga a temelor ce vor fi dezbătute prin intermediul conferințelor, comunicărilor orale cât și a workshop-urilor de către invitații de marcă, atât din țară, cât și din străinătate.

În speranța că actualitățile teoretice și practice privind stadiul dezvoltării tehnicilor și tehnologiilor în domeniile medicale clinice și preclinice se vor înscrie atât în preocupările dumneavoastră cât și ale membrilor comunității balcanice, vă așteptăm să ne fiți alături la aceasta manifestare științifică de prestigiu care se va desfășura într-un spațiu deosebit.

Evenimentul va avea loc în perioada 7-9 noiembrie 2019

Evenimentul va avea loc în perioada 7-9 noiembrie 2019, la Palatul Culturii Iași și Congress Hall Palas Iași. Vă așteptăm cu drag. „

prof. univ. dr. Norina Forna

Președinte al Societății Balcanice de Stomatologie,

Decan al Facultății de Medicină Dentară- UMF Iași

Lasa un comentariu