Președintele Iașiului a dezvăluit în ce condiții s-a despărțit de Mircea Rednic: ”Mergem pe drumurile noastre”

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a vorbit despre despărțirea de Mircea Rednic, antrenor care ar putea fi înlocuit cu Daniel Pancu, relatează digisport.ro

Oficialul moldovean spune că a fost vorba despre o despărțire de comun acord.

Ciprian Paraschiv: ”Nu e nimic senzațional în spate”

”Nu s-a întâmplat nimic special. A fost o despărțire de comun acord, se pot face și astfel de despărțiri în fotbalul românesc. Mircea și-a îndeplinit obiectivul într-o perioadă extrem de grea. Mergem pe drumurile noastre. Cam asta e povestea, nu e nimic senzațional în spate. Pur și simplu a fost o despărțire de comun acord.

Și noi, și Mircea, am decis că așa este cel mai bine. Chiar vreau să-i urez succes, este cel mai titrat antrenor pe care l-a avut Iașiul”, a spus Paraschiv, la Digi Sport Matinal.

Cum se poate întoarce Rednic la Dinamo

Mircea Rednic s-a despărțit oficial de Poli Iași, iar „Puriul” ar putea să revină la Dinamo.

Din informațiile Digi Sport, Mircea Rednic ar putea reveni la Dinamo dacă fanii aflați în Programul DDB ar achiziționa pachetul majoritar de acțiuni. Dacă la Dinamo vor ajunge în cele din urmă acționari spanioli, Mircea Rednic nu va face parte din proiect.

Fanii lui Dinamo au încredere în Mircea Rednic și sunt dispuși să-i ofere din nou un loc în club, asta dacă vor achiziționa pachetul majoritar. Dacă Ionuț Negoiță va ajunge la un acord cu spaniolii așteptați să sosească la București, varianta Mircea Rednic pică.

Lasa un comentariu