Preotul Dan Damaschin, iar între nevoiași. A împărțit lemne de foc familiilor cu mulți copii

Două sute de familii cu mulți copii din județul Iași nu vor tremura de frig în case datorită unor oameni cu suflet mare, aduși laolaltă de preotul misionar Dan Damaschin.

Părintele a cumpărat din donații lemne de foc, atât de necesare pentru iarna care bate la ușă.

„Sunt două familii, una cu 6, alta cu 5 copii. O astfel de maşină care costă cam 2 mii de lei este peste puterile lor, peste veniturile unei astfel de familii” spune preotul Dan Damaschin.

In prag de iarnă preotul Dan Damaschin a început “să împartă” căldură

Lemne pentru foc au ajuns deja la două familii din comuna Aroneanu din Iaşi, cărora părintele, ajutat de oameni cu suflet mare, le-a construit şi casele în care îşi duc acum traiul.

Dan Damaschin, preot misionar Iaşi: „Suntem în faţa unui munte de lemne, lemn care va ajunge la 200 de familii care au împreună peste o mie de copii. Lemnul este obţinut legal din pădurile României, este cumpărat cu acte de la Ocolul Silvic Bisericesc.”

În acest proiect s-au implicat mai mulţi oameni de afaceri din Neamţ, care n-au stat pe gânduri şi au întins o mână de ajutor, dar şi Mitropolia Moldovei și Bucovinei, care a contribuit cu o donaţie importanta.

Cei care vor să sprijine acţiunile organizate de preotul Dan Damaschin îi pot scrie părintelui pe reţelele sociale.

Cititi mai multe pe pe StirilePROTV

Lasa un comentariu