Premiu de 2400 de dolari pentru cei care renunță la telefon și PC pentru 24 de ore

O companie le va plăti 2400 de dolari celor care pot sta departe de ecrane timp de 24 de ore, iar asta include laptop-uri, telefoane sau televizoare.

Reviews.org, o companie care face teste la produse, ține un concurs prin care îi provoacă pe utilizatori să nu folosească tehnologie timp de 24 de ore. Compania îi va plăti pe cei care reușesc să supraviețuiască timp de 24 de ore fără ecrane cu suma de 2400 de dolari, scrie yoda.ro.

Potrivit anunțului, concursul se adresează celor care sunt pasionați de tehnologie și vor o provocare. Cei care vor fi selectați să participe la concurs vor trebui să renunțe la telefoane, televizoare, jocuri video, computere, ceasuri inteligente sau alte dispozitive smart precum boxele.

Participanții vor primi un seif unde vor trebui să-și pună electronicele alături de un voucher de 200 de dolari la Amazon pentru ca aceștia să-și facă un kit de supraviețuire. De exemplu, ar putea să-și cumpere o mașină de scris pentru a înlocui laptop-ul.

Cei care vor fi selectați vor trebui să facă un review la kitul de supraviețuire și să dea feedback în legătură cu această experiență. Cei care vor să aplice trebuie să motiveze în 100 de cuvinte de ce sunt potriviți pentru acest concurs. Înscrierile sunt deschise până pe 26 martie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 29 martie.

Lasa un comentariu