VIDEO. Premiera spectacolului Perfect de Ziua Copilului

Trupa de teatru Atelier și Ateneul Național din Iași vă invită Marți, 1 iunie 2021, de la ora 19.00, în Sala mare de Spectacole Radu Beligan la Premiera spectacolului Perfect. 

„Perfect este un spectacol care își dorește să atragă atenția asupra bullying-ului, un fenomen care a luat o amploare nedorită. Modul în care copiii își pierd încrederea în ei și mai ales lipsa lor de siguranță, ne-a îndemnat să creăm aceste spectacol. Din dorința de a sublinia faptul că dacă întoarcem spatele nu înseamnă că am rezolvat problema, acest spectacol este menit să sensibilizeze atât publicul tânar cât și cel adult. Perfect este un spectacol care subliniază ideea de cât este de important să fim imperfecți și cât de important este să ne acceptăm. În lupta împotriva acestui fenomen, faptul că alegem să ne implicăm în loc să ignorăm, este Perfect!” – autor: Tudor Rotaru, regizor.

Elevii Trupei Atelier sunt absolvenți ai Școlii primare Atelier nr. 1 și ai Grădiniței Atelier Nr. 1 și urmează în prezent cursuri de teatru în cadrul Asociației Atelierele Copilăriei Iași.

Lasa un comentariu