Premieră la Iași! Primăria organizează licitaţie pe WhatsApp pentru a oferi locuri de parcare lângă bloc

Primăria Iaşi a apelat o soluţie de avarie în organizarea licitaţiilor pentru închirierea de locuri de parcare. Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul municipalităţii, persoanele care vor să participe la o procedură de acest fel trebuie să liciteze preţul utilizând aplicaţia mobilă WhatsApp.

Soluţia aleasă de Primăria arată, fără îndoială, nivelul mic de digitalizare existent astăzi la nivelul administraţiei publice locale, notează ziaruldeiasi.ro.

„Municipiul Iaşi organizează în data de 11 mai, ora 12.00, utilizând aplicaţia WhatsApp, licitaţia pentru închirierea unui număr de 18 locuri de parcare situate în parcarea de reşedinţă str. Cerna nr. 2A“, se arată în anunţul publicat ieri.

La procedură pot participa doar locatarii blocului A4. Anterior participării la şedinţa prin WhatsApp, cei interesaţi trebuie să depună dosarele pe adresa de mail parcari@primaria-iasi.ro. Persoanele care vor să cunoască detaliile licitaţiei prin WhatsApp trebuie să solicite de la Primărie caietul de sarcini aferent procedurii.

4 Comments

  • De ce doar A4?

  • Le arde de licitatii in perioada asta? La niste solutii de amanare a platii lunare a locurilor de parcare pe perioada crizei pt cei care sunt in somaj tehnic s-au gandit? Ca tare si-au mai frecat mainile cand au inchiriat locul de parcare cu 1 milion sau si mai mult.

  • In Mircea cel Batran,la N2, sc B s-a solicitat de aproape 2 luni cu adresa de la Asociatie sa se amenajeze cateva locuri de parcare in vederea inchirierii. Nici pana azi nu a venit cineva .Deci doar la organizare de licitatii si luat bani e graba,la munca e stare de… relax.

  • Pe când pe Sos Națională nr 42 B, în fata blocului A1. Sunt interesat.

Lasa un comentariu