Pompierii, solicitaţi pentru stingerea unui incendiu care a afectat faţada unui cămin studenţesc

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, vineri, pentru a stinge un incendiu izbucnit la faţada unui cămin din campusul studenţesc ‘Tudor Vladimirescu’ din Iaşi.

Potrivit unei informări a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, un apel primit prin serviciul 112 anunţa că a luat foc faţada căminului studenţesc T9 din campusul ‘Tudor Vladimirescu’, scrie agerpres.ro.

La faţa locului au fost direcţionate de urgenţă mai multe echipaje de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi care au intervenit cu două autospeciale de stingere şi o autoplatformă. De la Serviciul Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost direcţionată o ambulanţă de tip B2.

‘La ajungerea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu fum, fără flacără la căminul T10, nu T9 anunţat iniţial, unde se executa o lucrare de hidroizolaţie. Pompierii militari au decopertat 15 metri pătraţi de lucrare, au localizat şi stins incendiul. Nu a fost necesară evacuarea persoanelor cazate în cămin. Fumul nu a afectat interiorul clădirii’, a precizat Georgică Onofreiasa, din cadrul Biroului de Presă al ISU Iaşi.

Lasa un comentariu