Eficientizarea repartizării biletelor de odihnă și tratament pentru pensionari

Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale o solicitare privind eficientizarea distribuirii biletelor de tratament şi găsirea unei modalităţi cât mai transparente de asigurare a acestui proces.


„Deși exista o cerere mare pentru aceste bilete, din cauza lipsei de eficiență a foștilor guvernați PSD, în anul 2018 au rămas 13.926 de bilete nealocate, iar în 2019 aproximativ 15.000. Astfel, anual, mii de pensionari au fost privați de posibilitatea de a-și trata afecțiunile și nu au putut beneficia de aceste bilete.
Recent, Ministrul Muncii a declarat că va face o analiză cu privire la modalitatea de alocare a biletelor de odihnă și tratament pentru pensionari și va fi simplificat acest proces”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Muncii informaţii despre cauzele care au condus la alocarea ineficientă şi greoaie a biletelor de odihnă şi tratament pentru pensionari. De asemenea, a solicitat prezentarea criteriilor de alocare a biletelor de tratament şi modalitățile prin care pensionarii vor intra în posesia lor. 

sursa: comunicat remis de către Birou Parlamentar Dumitru OPREA

Str. Han Tatar, nr. 4, Iaşi, tel +40-332-102005

www.dumitruoprea.ro

Lasa un comentariu