Politehnica Iași va avea echipamente speciale, la ceas aniversar. Cei 75 de ani de istorie vor fi brodați pe tricourile jucatorilor

Politehnica Iași a împlinit în luna aprilie 75 de ani de la înființare. Chiar daca și-au dorit să marcheze cu fast acest moment important din istoria clubului, planurile conducatorilor din dealul Copoului au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, care a impus o pauză forțată sportului de pe întreaga planetă. Cu toate acestea cei 75 de ani vor fi marcați printr-un echipament special. Toate detaliile despre această idee inedită le-a oferit chiar șeful departamentului de scouting al Politehnicii Iași, Anton Heleșteanu.

”Pe tricoul de joc am vrut să marcăm acești 75 de ani, de aceea noi vom folosi în decursul acestui sezon un 75 deasupra emblemei. Asta ne va da idenditate în ochii tuturor, vom arăta că noi suntem cineva, că nu suntem nimeni. Chiar dacă noi am avut momente de ruptură în decursul istoriei. Acesta este mesajul pe care îl vom regăsi pe tricourile jucătorilor”, a declarat în cadrul unei transmisiuni live pe pagina de facebook a Politehnicii, Toni Heleșteanu.

Și surprizele plăcute pentru suporteri nu se opresc aici. Același șef al departamentului de scouting a anunțat și crearea echipei a doua, atât de mult așteptată de către toți suporterii ieșeni.

„Am discutat cu toții la club și suntem convinși că este obligatoriu să avem o echipă a doua. E foarte greu să împrumutăm jucătorii care au terminat junioratul anul trecut și atunci am luat decizia de a înființa echipa a doua la nivel de liga a 4-a. Și vreau să mulțumesc tuturor membrilor Asociației Județene de Fotbal Iași și președintelui, fostul meu coleg Sorin Boca, pentru că a aderat imediat la mesajul nostru. Avem acordul Adunării Generale de a înscrie echipa în liga a 4-a”, a completat Anton Heleșteanu.

Declarațiile integrale ale șefului departamentului de scouting le puteți urmări în ediția Politehnica Iași Live, de pe pagina de facebook a grupării alb-albastre, din data de 30 aprilie. Anton Heleșteanu a răspuns în direct curiozităților suporterilor ieșeni și a rememorat momente importante din istoria clubului din Capitala Moldovei.

Laura Hulubei

Lasa un comentariu