Politehnica Iasi speră în continuare, dupa ce a invins Chindia!

Poli Iași s-a impus în fața lui Chindia Târgoviște, scor 1-0, grație golului marcat de Passaglia din penalty. Dâmbovițenii au retrogradat matematic după această înfrângere, relateaza gsp.ro

Prima repriză a duelului de pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași a fost echilibrată și lipsită de mari șanse de gol. Singura fază periculoasă a fost reușită de gazde, în minutul 40, când Luckassen a luftat inexplicabil după o respingere stângace a lui Aioani, portarul Chindiei.

Scorul a fost deschis imediat după pauză, din penalty. Yameogo l-a doborât în careu pe Rodny Lopes Cabral, iar Passaglia a executat fără emoții lovitura de departajare.

În minutul 62, echipa lui Emil Săndoi a cerut la rândul ei un penalty, după ce Mihalache a blocat cu mâna o minge șutată de Ivancic în interiorul careului. Arbitrul George Găman nu a văzut însă nicio ilegalitate și a decis să nu arate spre punctul cu var.

Chidia nu și-a trecut nicio ocazie în cont până la finalul partidei, în timp ce ieșenii au mai trecut de două ori pe lângă gol, protagonistul ambelor faze fiind Luckassen, care nu a prins spațiul porții.

Chindia retrogradează matematic, aflându-se la 9 puncte în spatele locului de baraj cu 3 meciuri rămase, în timp ce Poli păstrează șanse de salvare de la retrogradare. Trupa lui Mircea Rednic se află la 2 lungimi în spatele lui Sepsi cu un meci rămas din acest sezon. Trebuie menționat însă că Sepsi mai are de disputat două partide.

Lasa un comentariu