Poli Iași nu renunță la suporteri! Decizia luată înainte de restartul Ligii 1

Dacă nu-i pot avea pe stadion la meciurile de acasă, cei de la Poli Iași vor să folosească capturi audio cu încurajări ale fanilor de la confruntările câștigate cu Dinamo și Craiova.

Șefii lui Poli fac orice ca să ajute echipa. Și sunt pregătiți să suplinească inclusiv absența spectatorilor din tribune la meciurile pe care le vor disputa acasă! 

Soluția? Capturi audio cu încurajări ale suporterilor la confruntările câștigate contra lui Dinamo (1-0), în campionat, și a Craiovei (3-2), în Cupa României, pe care le vor pune la stația de amplificare a stadionului Emil Alexandrescu, relatează gsp.ro

„Conform regulamentului, avem voie să dăm până la 25 de secunde ilustrații audio în momentele importante ale jocului. Nu huiduieli, cum am mai văzut prin alte campionate, când ataca echipa adversă, doar cântece și momente surprinse în trecut cu fanii nostri încurajând echipa”, a explicat președintele Ciprian Paraschiv pentru GSP.RO. 

Ieșenii preiau astfel inițiativa nemților. În Bundesliga, de la reluarea campionatului, cluburile folosesc ambianța de la partidele de dinaintea întreruperii competiției pentru a umple golul fonic generat de absența spectatorilor.

„Suporterii sunt extrem de importanți pentru noi toti, pentru club, dar mai ales pentru jucătorii noștri”
Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

Lasa un comentariu