Poli Iași învinsă pentru a treia oară de FC Viitorul cu scorul de 2-1

Formația Politehnica Iași a fost învinsă duminică, în deplasare, scor 1-2 (1-1), de FC Viitorul, în primul meci după pauza cauzată de pandemia de COVID-19.

Pauza nu a adus foarte multe lucruri bune în jocul ieșenilor, care au pierdut la fel ca în primele două jocuri disputate în compania echipei lui Hagi. Doar că de această dată, ieșenii au mai condus cu 1-0.

Prima repriză a fost dominată autoritar de elevii lui Hagi și doar imprecizia la finalizare a făcut ca scorul să se păstreze alb până în minutul 26, atunci când gazdele au deschis scorul după o lovitură liberă. Ieșenii pot acuza și ghinionul la acea fază, mingea fiind deviată nefericit în poartă de Omoh.

După primirea golului, ieșenii au început să iasă la joc și, la o fază care nu anunța nimic, Passaglia a prins un șut perfect din margine careului, restabilind egalitatea.

Deși nu au jucat strălucit, ieșenii puteau trece în avantaj în minutul 48, Omoh i-a pasat bine lui Horșia, care a șutat din unghi, Căbuz a respins, iar Passaglia a reluat pe lângă poartă.

După această fază, s-a trecut din nou la scenariul din prima repriză, cu FC Viitorul dominând teritorial.

Golul victoriei gazdelor a fost reușit în minutul 72, după o lovitură liberă executată de Ciobanu. Ghiță a înscris cu capul din careu, scrie realitateadeiasi.net.

În urma acestui rezultat, Politehnica Iași este pe loc de baraj, la un punct de retrogradare.

Lasa un comentariu