Poli Iași – Dinamo 1-0, în derby-ul codașelor. Ieșenii, prima victorie „acasă” după o jumătate de an

Ultima clasată, Poli Iași, a obținut o victorie vitală, 1-0 cu Dinamo, care l-a avut pe Gigi Mulțescu pe bancă. Ieșenii sunt la primul succes acasă după 6 luni.

Meciul din etapa a 28-a a început cu ocazia lui Stan, urmată de ocazia uriașă a dinamoviștilor, prin Blejdea. Duranovic a ratat apoi două șanse pentru moldoveni, iar în minutul 37, Iașiul a cerut penalty la un henț al lui Blejdea. În partea secundă, tot Duranovic a fost cel mai periculos om al ieșenilor, cu o nouă ocazie în minutul 50. Același Duranovic a deschis scorul în minutul 50, după un contraatac-școală.

Poli Iași – Dinamo 1-0. „Câinii”, echipa cu cele mai multe etape fără gol marcat, 13

Până la final, Dinamo a ratat prin Puljic, iar Onea a irosit o ocazie uriașă în prelungiri, când a driblat și portarul. Poli Iași – Dinamo s-a terminat 1-0, iar moldovenii antrenați de Nicolo Napoli au obținut prima victorie după 11 etape (9 remize), scrie digisport.ro.

Ultimul succes a fost în urmă cu 3 luni. În plus, aceasta este și prima victorie pe teren propriu după 6 luni, de la acel 5-2 de pomina cu FCSB, de pe 27 septembrie 2020. De cealaltă parte, Dinamo a rămas echipa cu cele mai multe etape fără gol marcat, 13.

Lasa un comentariu