Poli Iași: Andreea Perju, singurul medic femeie din Liga 1

Noua doctoriță a moldovenilor, Andreea Perju, i-a fost studentă președintelui Ciprian Paraschiv în urmă cu mai bine de 10 ani și e singurul medic-femeie din Liga 1.

Lăsat baltă de doctorii Eugen Moroșanu și Alexandru Pătrașcu, speriați de protocolul anti-coronavirus impus de LPF, președintele Ciprian Paraschiv a apelat la o fostă studentă! Andreea Perju, medic specialist în medicină de familie, a acceptat provocarea și va avea grijă, începând de mâine, de jucătorii antrenorului Mircea Rednic, relatează gsp.ro

Paraschiv i-a fost dascăl doamnei Perju în urmă cu mai bine de 10 ani, la UMF Iași, acolo unde este profesor universitar doctor la catedra de educație fizică. Ea e în acest moment singurul medic-femeie din Liga 1 și al doilea din întreg fotbalul românesc.

Prima a fost dr. Olivia Timnea, directorul Centrului Medical din Chiajna, medic primar de medicină sportivă la FRF, care lucrează și acum la Concordia, în liga a doua.

„Suntem bucuroși ca Andreea a acceptat provocarea de a veni în echipa noastră, mai ales că am mai colaborat acum mai bine de 10 ani, fiindu-mi studentă” 
Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

Lasa un comentariu