Plan incredibil. UEFA nu mai vrea să organizeze finala UEFA Campions League la Istanbul?

Finala Ligii Campionilor, care va fi în direct pe Digi Sport 1, nu se va mai defăşura, cel mai probabil, la Istanbul, aşa cum era prevăzut, dacă UEFA va obţine acordul Turciei. Actul final va avea loc în august.

Anunţul că Istanbul va găzdui finala UCL în august fusese făcut chiar de preşedintele Recep Tayp Erdogan, la începutul lunii.

Motivul este legat de epidemia de COVID-19 şi de evoluţia cazurilor de pe malurile Bosforului. Finalul UCL din acest sezon va fi unul diferit decât de obicei, cel mai probabil cu meciuri într-o singură manșă.

Pe 17 iunie se va decide dacă finala UCL se mută de la Istanbul

O decizie finală în acest sens va fi luată pe 17 iunie, în Comitetul Executiv al UEFA, dar forul european deja caută o altă soluţie.

De asemenea, săptămâna viitoare vor avea loc discuţii noi cu oficialii turci legate de mutarea evenimentului, după cum anunţă New York Times. Turcia ar putea primi promisiunea că va găzdui o altă finală UCL, potrivit digisport.ro

După cum se ştie, finala UEL va fi la Gdansk, Polonia, şi va fi urmărită, de asemenea, la Digi Sport. Meciurile ar trebui să se dispute în luna august.

RB Leipzig, Atletico Madrid și PSG, deja calificate în sferturile Champions League

Se speculează că data de 7 august s-ar potrivi cu programul pe care forul european îl ţine încă secret, dar aceste date sunt nu sunt confirmate.

Lasa un comentariu