Piaţa verde de weekend” va dura trei zile

De sâmbătă, 6 iunie, până luni, 8 iunie, va fi organizată o nouă ediţie a evenimentului „Piaţa verde de weekend”, o iniţiativă a Primăriei Municipiului Iaşi în parteneriat cu Asociaţia Magazinelor de proximitate La Băcănie din Iaşi.

Pe bulevardul Ştefan cel Mare, între strada I. C. Brătianu şi Casa Modei, între orele 10.00 şi 18.00, ieşenii vor găsi produse apicole, vin de bună calitate, produse pe bază de lavandă, siropuri de cătină, mentă, afine şi lămâie, produse din carne de la Tomeşti, salate asortate, dulceaţă şi zacuscă de casă, cireşe proaspete de la Hiliţa, plăcinte, cozonaci şi pâine de casă, legume proaspete de la Târgu Frumos, ciocolată artizanală, brânză şi lapte proaspăt, bere artizanală, clătite cu dulceaţă etc.

În vederea organizării evenimentului, circulaţia rutieră va fi interzisă pe bulevardul Ştefan cel Mare, de la intersecţia cu strada I. C. Brătianu până la intersecţia cu strada 14 Decembrie 1989, precum şi pe strada I. C. Brătianu, până la intersecţia cu strada Agatha Bârsescu, de vineri, 5 iunie, de la ora 24.00, până luni, 8 iunie, la ora 24.00.

„Piaţa verde de weekend” are loc în fiecare weekend, în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00, pe bulevardul Ştefan cel Mare, între strada I. C. Brătianu şi Casa Modei.

Această ediţie a manifestării va dura trei zile, întrucât ziua de luni, 8 iunie, Sfânta Treime, este sărbătoare legală.

Lasa un comentariu