„Piața verde de weekend” se mută pe strada Lăpușneanu

În perioada Sărbătorilor Iașului evenimentul „Piața verde de weekend” se va desfășura pe strada Lăpușneanu.

La fel ca la edițiile anterioare, în spațiul destinat târgului vor fi prezenți circa 20 de producători locali, care vor comercializa must proaspăt, produse apicole, zacuscă și dulceață, produse din carne, produse de panificație, legume și fructe de sezon, sirop de cătină, uleiuri presate la rece, sirop de lavandă, afine, mentă, zmeură, bere locală, hăinuțe pentru copii etc.

„Piața verde de weekend” este un eveniment inițiat de către Primăria Municipiului Iași în parteneriat cu Asociația magazinelor de proximitate „La Băcănie”.

„Edițiile anterioare ale evenimentului «Piața verde de weekend» au fost foarte apreciate de către ieșeni, confirmând astfel oportunitatea creării unei piețe permanente de final de săptămână. Dorim ca în acest mod să venim atât în sprijinul producătorilor locali, cât și al ieșenilor, care vor putea găsi cu această ocazie produse locale proaspete și de calitate, direct de la cei care le fac”, a declarat primarul Mihai Chirica.
Scopul acestui eveniment este de a susține și promova produsele locale, potrivit conceptului „Producem, consumăm, investim local”.

Această ediție a târgului „Piața verde de weekend” va fi organizată de joi, 10 octombrie, până luni, 14 octombrie, pe strada Lăpușneanu, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Lasa un comentariu