Piața verde de weekend revine pe bulevardul Ștefan cel Mare

Producătorii locali din Asociația Magazinelor de Proximitate „La Băcănie” îi vor aștepta pe ieșeni și în acest final de săptămână la corturile amenajate pe bulevardul Ștefan cel Mare, între intersecția cu strada I. C. Brătianu și Casa Modei, în cadrul evenimentului săptămânal „Piața verde de weekend”.

În spațiul destinat târgului vor fi prezenți în jur de 20 de producători locali, care vor expune și comercializa produse apicole, zacuscă și dulceață, produse din carne, produse de panificație, legume și fructe de sezon, sirop de cătină, uleiuri presate la rece, sirop de lavandă, afine, mentă, zmeură, bere locală, hăinuțe pentru copii etc.

„Piața verde de weekend” este un eveniment inițiat de Primăria Municipiului Iași în parteneriat cu Asociația Magazinelor de Proximitate „La Băcănie” și se desfășoară în fiecare zi de sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 18.00.
Scopul acestui eveniment este de a susține și promova produsele locale, potrivit conceptului „Producem, consumăm, investim local”.

Lasa un comentariu