Perla egipteană de pe țărmul Mării Mediterane 

Marsha Matrouh, situat pe coasta nordică a Egiptului, este perla de pe coroana sejururilor exotice. Stațiunea oferă plaje cu nisip fin și ape turcoaz, perfecte pentru relaxare și deconectare. Aceasta este construită în jurul unui golf, protejat de un dig ce are o mică deschidere pentru accesul ambarcațiunilor ușoare. 

Pe lângă priveliștea și liniștea demne de Eden, stațiunea vă oferă posibilitatea de a vizita o pluritate de atracții turistice.  Istoria acesteia este una semnificativă, fiind prezentă încă din perioada Egiptului Antic. Prin programele agentiei Bonjour International Tour, puteți accesa o serie de atracții inedite.  

Puteți trăi experiențe cu adevărat regești pe Plaja Cleopatrei, acolo unde un golf formează o piscină naturală ce atrage toate privirile doritorilor de relaxare.

Se spune că aici regina Egiptului se retrăgea împreună cu iubitul ei, Marc Antoniu. Cei care își doresc o stare de bine aprofundată, pot accesa programele de relaxare combinate cu tratamente ale unor afecțiuni reumatice, în Oaza Siwa. 

 Regăsiți ruinele Templului Regelui, construit în onoarea faraonului Ramses al II-lea, datat din anul 1200 i. Hr. Aveți șansa de a vizita și cel mai mare sit arheologic al unui oraș antic după Alexandria. Este vorba despre un oraș antic ce conține temple și case nobiliare, descoperit în 1985. Și portul antic al orașului este una dintre importantele atracții. 

Importante monumente pot vizita și pasionații istoriei celui de-al Doilea Război Mondial.

Stațiunea găzduiește Ascunzatoarea lui Rommel, o pestera artificiala, scobita in roca, unde celebrul comandat german isi pregatea operatiunile militare. In prezent, grota a fost transformata intr-un muzeu militar. De asemenea, la marginea orasului veti descoperi trei cimitire distincte, unde sunt inmormantati militarii italieni, britanici si germani, cazuti pe frontul egiptean in cel de-al Doilea Razboi Mondial. 

Agenția Bonjour International Tour propune turiștilor explorarea orașului și experimentarea vieții localnicilor.

În Souk-ul Libian vă puteți întâlni cu localnici care vând lană, măsline, oi, pepeni, curmale, banane dar și alte bunuri aduse din nordul Africii. 

Nu rata lansarea pachetelor charter către paradisul Egiptean, începand cu 22.08.2022. Plecările se fac în fiecare zi de luni, ultima cursă fiind pe 03.10.2022. Rezervă o vacanță în perioada 22.08 – 26.09.2022 în Marsa Matruh și participă la extragerea unui super sejur de o persoana în Dubai la Campionatul Mondial de Fotbal.

Lasa un comentariu