Pepe, amendat că a ieșit în stradă să ia Lumina Sfântă

În noaptea de Înviere, Pepe a ieșit din casă preț de câteva minute pentru a lua Lumina Sfântă. Deși era la doar câțiva metri de casă, pentru că era trecut de ora 22.00 și pentru că nu avea nici declarație pe propria răspundere, artistul și-a luat amendă contravențională.

Pentru că nu a fost pe fază atunci când voluntarii au împărțit lumină, sărbătorind ziua de naștere a soției sale, Raluca Pastramă, artistul a așteptat să se termine slujba de Înviere pentru a ieși să ia lumină.

Locuind extrem de aproape de biserică, la doar câțiva metri, Pepe a considerat că nu este nevoie de o declarație pe propria răspundere pentru a ieși din casă, mai ales că era evident că avea o ținută “de casă”, cu papuci, pantaloni sport și un maiou.

Din păcate, obișnuit de atâția ani ca Lumina Sfântă să fie împărțită enoriașilor după miezul nopții, Pepe nu a mai ținut cont de ordonanța de urgență care spune clar că nu este permis accesul după ora 22.00 decât în anumite situații. Surprins pe stradă după ora 0.00, Pepe a intrat imediat în vizorul polițiștilor care asigurau perimetrul din jurul bisericii.

Continuarea, pe libertatea.ro

leave a reply