Pensionară din Iaşi păcălită cu mii de euro de un bărbat de 32 de ani

Atenţie la site-urile de socializare! O ieşeancă a fost păcălită pe internet de către un escroc din Bucureşti cu o sumă mare de bani.

Cei doi au pornit o discuţie idilică pe Internet, apoi, bărbatul şi-a creat alte identităţi cu care şi-a arogat funcţii, iar în cele din urmă a convins-o pe aceasta să-i trimită suma de 6.000 de euro, scrie ziaruldeiasi.ro.

„În urma investigaţiilor s-a constatat faptul că, începând cu luna mai 2018, prin intermediul unei reţele de socializare, o femeie de 67 de ani ar fi intrat în contact cu persoane necunoscute care, în discuţiile purtate, s-ar fi prezentat sub diferite identităţi şi profesii nereale, apoi, ar fi indus-o în eroare în scopul de a-i remite bani. Astfel, în luna 2018, femeia ar fi virat 6.000 de euro în contul unui bărbat de 32 de ani. În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe materiale de probă, iar în baza probatoriului, la data de 3 decembrie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iaşi“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Lasa un comentariu