Patru tâlhari, izolaţi 30 de zile după gratii

Patru tineri din comuna Mogoşeşti care s-au apucat de jafuri prin curţile vecinilor au fost băgaţi după gratii de către poliţişti. Sâmbătă, poliţiştii Secţiei 2 Rurală Ciurea au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani, toţi din comuna Mogoşeşti.

„În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat faptul că, în seara de 17 aprilie, aceştia ar fi pătruns fără drept pe proprietatea unei femei de 63 de ani, din comuna Mogoşeşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, o drujbă, două furci, un ham şi opt găini şi două pichere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

Ulterior ar fi fost observaţi de persoana vătămată, iar aceştia au aruncat cu pietre asupra sa. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 aprilie cei patru bărbaţi au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Iaşi“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Judecătorii au decis ulterior ca cei patru tâlhari să fie arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile, scrie ziaruldeiasi.ro.

Lasa un comentariu