Patru persoane decedate într-un accident între localităţile Moviliţa şi Sineşti

Patru persoane au decedat miercuri dimineaţă într-un accident în lanţ produs pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Sineşti, traficul fiind blocat la acest moment.

„În jurul orei 06.45, pompierii militari ialomițeni au fost solicitaţi, prin apel 112, să intervină la un accident rutier produs în urma coliziunii dintre o utilitară şi două autoturisme, pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești în care au fost implicate 6 persoane”, a transmis ISU Ialomița.

În urma impactului, patru persoane au murit şi două au fost rănite.

Pentru preluarea răniţilor, la faţa locului a venit un elicopter SMURD.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia iar traficul pe DN 2, între Moviliţa şi Sineşti, este blocat.

Sursa: Știrile PROTV

Citește și Bucureştiul intră în scenariul roşu, certificatul verde devine obligatoriu

Incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus la nivelul municipiului Bucureşti a ajuns la 3,3 infectări la mia de locuitori. Certificatul verde devine obligatoriu în restaurante, la nunți și spectacole.

Conform Observator, rata de infectare în Bucureşti este de 3,3 cazuri la mia de locuitori.

Astfel Capitala intră în rândul localităţilor aflate între 3 și 6 la mia de locuitori, unde certificatul verde este obligatoriu pentru toți cei care merg la restaurante, la cinema, piscină, competiții sportive sau participă la nunți și botezuri. Excepție fac doar copiii cu vârste mai mici de 6 ani.

Lasa un comentariu