Pasionaţii de pariuri sportive şi sporturile pe care pariază

În lumea pariurilor sportive sunt două tipuri de pariori: cei care pariază de plăcere, mai rar, şi cei care pariază mereu, sunt profesionişti şi sunt şi pasionaţi de pariuri sportive. Pasiunea pentru pariuri sportive apare când te aştepţi mai puţin, ea este o urmare firească a pariatului timp de mai mulţi ani şi este foarte uşor de recunoscut.

Pasionaţii de pariuri merg destul de des la casele de pariuri, pariază în timpul liber şi sunt foarte implicaţi în pariere, ştiu totul despre pariuri sau despre cote, pot să aleagă cele mai bune meciuri şi turnee şi să parieze sperând la câştiguri cât mai mari.

În general tinerii şi cei trecuţi de 40+ ani pariază mai mult la agenții online datorită procesului facil de deschidere a unui cont, precum este la inregistrare Winmasters. Sunt cei care au înţeles foarte bine cum funcţionează pariurile sportive şi cei care au şi strategii foarte bine gândite.

Care sunt cele mai pariate sporturi?

Pasionatul de pariuri urmăreşte toate partidele importante pe care se poate paria, este la curent cu toate schimbările de legislaţie şi ştie toate casele de pariuri.

Dacă ştim cine sunt pasionaţii de pariuri nu ne mai rămâne decât să vedem pe ce sporturi pariază aceştia.

  • Pe tenis – de când tenisul a reînceput să fie urmărit şi în ţara noastră, dar şi peste hotare de un număr mare de oameni au apărut şi pariurile pe tenis. Se câştigă uşor, nu sunt aşa de complicate precum cele pe fotbal, ai jucători, doi pe teren sau echipe de jucători, ai date statistice mult mai multe şi mai simplu de parcurs;
  • Pe fotbal – este cel mai urmărit sport din lume, sunt o mulţime de turnee, cupe, campionate, sunt zeci de echipe pe care poţi paria şi sute de meciuri care abia aşteaptă să fie urmărite cu sufletul la gură. Din fotbal se câştigă bine la pariuri aşa că era firesc să găsim fotbalul pe lista de sporturi preferate de pasionaţii de pariuri;
  • Pe eSports – este un tip de pariu destul de nou, sporturile electronice au intrat în vizorul pariorilor de curând. Sunt ceva mai uşor de urmărit decât sporturile obişnuite, câştigurile pot fi mai consistente şi e şi mai distractiv să le urmăreşti, eşti mai implicat. Plus că ai foarte multe variante moderne de eSports şi şansele de câştig cresc dacă ai făcut alegerea corectă;
  • Pe cursele de cai – ai o mulţime de curse de cai în toată lumea, poţi paria non-stop, un mare avantaj, premiile sunt foarte mari şi vezi dacă ai câştigat rapid, nu aştepţi minute bune ca la fotbal.

Recomandarea noastră este să pariați doar pe sporturile pe care le urmăriți, mai ales dacă sunteți un parior activ. Sunt mici șansele să câștigați un pariu despre care nu aveți deloc habar.

leave a reply