Parlamentarii social-democraţi ieşeni se implică în lupta împotriva coronavirusului!

În aceste momente de criză, în care toată societatea este greu încercată, parlamentarii social-democraţi ieşeni au definitivat astăzi o primă donație în valoare de 40.000 lei, destinată sistemului sanitar ieșean, Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi pentru achiziţia de echipamente medicale necesare luptei împotriva #coronavirus. 

“În această perioadă, când sănătatea tuturor este ameninţată, trebuie să fim solidari. Am ales să iniţiem acest demers încă de acum câteva zile. Spitalele ieşene au nevoie permanent de materiale şi echipamente medicale pentru a-şi completa stocurile. Tot personalul medical implicat în mod direct în lupta împotriva noului virus trebuie să fie protejat pentru că ei sunt cei care luptă în fiecare clipă pentru sănătatea tuturor.” au declarat parlamentarii ieşeni.

Acestui demers s-au alăturat preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Iaşi, primarul oraşului Târgu Frumos, dar şi alţi simpli reprezentanţi ai formaţiunii social-democrate.

“Apreciez iniţiativa colegilor mei parlamentari, motiv pentru care am hotărât să mă alătur acestui demers de a dona 50% din indemnizația lunară. Le mulţumesc tuturor celor care au donat pentru o cauză care ne priveşte şi ne afectează pe toţi în egală măsură. Sunt convins că numai împreună şi aproape de oameni şi de nevoile lor vom reuşi să depăşim aceste momente dificile. Prin fapte şi nu prin vorbe. Toţi primarii noştri din judeţ sunt aproape de oamenii din comunităţile pe care le conduc. În calitate de administrator al judeţului sunt 24 de ore din 24 conectat la ceea ce se întâmplă în Iaşi, mai ales la modul în care se desfăşoară activitatea în spitalele din subordinea Consiliului Judeţean. Am asigurat până acum, din bugetul local, fondurile necesare depăşirii acestei crize şi o voi face de fiecare dată, cu sau fără sprijin guvernamental.” a declarat Maricel Popa, şeful PSD Iaşi. 

Lista celor care au efectuat donații:

Vasile Axinte – deputat PSD Iași

Vasile Cîtea – deputat PSD Iași

Bogdan Cojocaru – deputat PSD Iași

Camelia Gavrilă – deputat PSD Iași

Victorel Lupu – senator PSD Iași

Silviu Macovei – deputat PSD Iași

Doru Adrian Pănescu – senator PSD Iași

Maricel Popa – președintele PSD Iași

Vasile Toma – senator PSD Iași

Ionel Vatamanu – primarul orașului Tg. Frumos

Biroul de presă al PSD Iaşi

Lasa un comentariu