Părerea austriecilor: România nu a meritat să câștige – „Nici nu știu cum au marcat cele trei goluri”

România a obținut o victorie importantă în Liga Națiunilor, trupa lui Mirel Rădoi câștigând cu 3-2 la Klagenfurt. Austriecii nu s-au împâcat deloc cu această înfrângere, gazdele fiind de părere că tricolorii nu meritau să se impună. „Nici măcar nu ştiu cum au marcat cele trei goluri”, a fost de părere Martin Hinteregger, relatează hotnews.ro

„Evaluarea şanselor noastre nu a fost bună, în schimb România a fost foarte eficientă. Nu cred că România merita să câştige, dar ar fi trebuit să jucăm mai bine. Ne-am găsit bine ritmul după 15 minute, de asemenea, am ieşit bine de la vestiare în a doua repriză. Dar lovitura liberă dinaintea celui de-al doilea gol a fost nejustificată. Am avut şanse mai mult decât suficiente de a câştiga” – Julian Baumgartlinger, căpitanul echipei Austriei, potriivt Der Standard.

„Nu cred că înfrângerea a fost meritată. În general, am avut jocul sub control, nici măcar nu ştiu cum au marcat cele trei goluri. La final, nu a fost suficient. Când eşti condus atât de devreme, este dificil să revii, dar am fost echipă mai bună în ceea ce priveşte evoluţia” – Martin Hinteregger.

„Sunt clar nemulţumit, două goluri nu ne-au ajutat. Ne-am dorit cu adevărat să câştigăm, aşa că nu contează dacă am înscris. Nu am început bine, dar apoi am revenit bine, însă nu am reuşit o presiune mare, ca în jocul din Norvegia” – Christoph Baumgartner, autorul primului gol al gazdelor, citat de News.ro.

  • Rezultate Grupa 1, Liga B:

Austria vs România 2-3

Irlanda de Nord vs Norvegia 1-5

  • Clasament:

1. România (4-3 golaveraj) 4 puncte
2. Austria (4-4) 3
3. Norvegia (6-3) 3
4. Irlanda de Nord (2-6) 1.

  • Programul complet din Liga Naţiunilor:

Vineri, 4 septembrie: Norvegia – Austria 1-2, România – Irlanda de Nord 1-1

Luni, 7 septembrie: Austria – România 2-3, Irlanda de Nord – Norvegia 1-5

Duminică, 11 octombrie: Norvegia – România (19:00), Irlanda de Nord – Austria (21:45)

Miercuri, 14 octombrie: Norvegia – Irlanda de Nord, România – Austria (21:45)

Duminică, 15 noiembrie: Austria – Irlanda de Nord, România – Norvegia (21:45)

Miercuri, 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România, Austria – Norvegia (21:45)

Lasa un comentariu