Paraschiv – Am primit o ofertă pentru a asocia numele viitorului stadion din Iaşi cu al unui sponsor

Preşedintele clubului de fotbal CSM Politehnica Iaşi, Ciprian Paraschiv, a declarat, într-o videoconferinţă de presă, că a primit o ofertă din partea unui sponsor care doreşte ca în schimbul unei sume de bani să îşi asocieze numele cu viitorul stadion din Iaşi, aflat momentan în stadiu de proiect.

„Eu cred că Iaşul va avea un stadion modern, unul cu 25.000 de locuri. Cred în proiectul Primăriei Iaşi pentru că stadionul e o parte importantă în proiectul pe care dorim să îl desfăşurăm la club. Am primit de curând o ofertă ca numele unui sponsor să fie asociat noului stadionul şi să se plătească o sumă consistentă . Aici va trebui să discut şi la Primărie, care va fi proprietara stadionului, iar dacă voi avea deschidere acolo atunci vom putea avea o discuţie pentru că ne dorim să atragem bani. Mai ales că atunci când vorbim de numele unui stadion vorbim de sume importante de bani”, a afirmat Paraschiv.

La 15 aprilie, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a anunţat că noul stadion, care urmează să fie construit, va avea o capacitate de 25.000 de locuri şi va costa aproximativ 50 de milioane de euro. El a spus că arena va fi amplasată în cartierul Moara de Vânt, iar designul va fi inspirat din coroana Regelui Ferdinand I.

„Noul stadion e în proiectare, nu s-a oprit nimic. Se lucrează pentru stadion, am luat legătura cu proiectanţii, îşi văd de treabă. S-a nuanţat dimensiunea stadionului, aceasta va fi de 25.000 de scaune, arena fiind prevăzută cu toate cele necesare la nivel internaţional, minimum Cupă Mondială. E stabilit şi locul, pentru că oricum nu se putea proiecta fără loc. Am stabilit să fie în zona Moara de Vânt. Acolo gestionăm 140 de hectare aflate în proprietatea primăriei. Este aproape şi de aeroport, dar şi de noua sală de sport. Vorbim astfel despre Complexul Sportiv Moara de Vânt, unul care va fi dominat de spaţii verzi. Mi-a fost prezentat şi designul noului stadion la exterior. El va semăna cu coroana Regelui Ferdinand I, iar noua sală de sport cu coroana Reginei Maria … deci cele două vor avea un design unic. Vor fi inconfundabile la nivel mondial”, afirma primarul.

Lasa un comentariu