Overground Days la Iași

Vița de Vie, The Mono Jacks, Omul cu Șobolani, Toulouse Lautrec și alții concertează pe 17-18 septembrie și 24-25 septembrie în parcarea Iulius Mall Iași.

Overground Music anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS la Iași!

Evenimentele vor avea loc pe17-18 și 24-25 septembrie în parcarea Iulius Mall (bd. Tudor Vladimirescu nr. 113), într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de 2 sau 3 locuri alăturate.

***

17 septembrie: The Mono Jacks, Rockabella

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – „Now In Stereo” – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală.

Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, „Ușor distorsionat”, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. Noul album „Gloria” este o nouă mostră de muzică profundă, de impact, ce vorbește despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

The Mono Jacks–Nemuritori (live video)

Curajoasă și extrovertită, dar în același timp fragilă și sensibilă, muzica celor de la Rockabella explorează natura umană prin contrastele mereu-schimbătoare dintre lumină și întuneric, conexiune și distanță, sunet și liniște. Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, solista și compozitoarea Teodora Moroșanu dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.

Rockabella – Steagul Alb

Pachetele de bilete și prețurile pentru data de 17 septembrie sunt următoarele:

• Zona A (în fața scenei)–75 lei/bilet (150 lei pachetul de două locuri, 225 lei pachetul de trei)

• Zona B (în lateral) – 65 lei/bilet (130 lei pachetul de două locuri, 195 lei pachetul de trei)

• Zona C– elevi și studenți – 50 lei/bilet (100 lei pachetul de două locuri, 150 lei pachetul de trei) // valabile cu carnetul doveditor la intrare

***

18 septembrie: Omul cu Șobolani, The KryptoniteSparks

Omul cu șobolani este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. În 2019 OCS au lansat cel mai recent album de studio – „Fabrica de păpuși”.

Single-uri precum Căprioara acerbă, Oglinzi, Vorbești în somn sau Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă sunt indicii puternice în legătură cu noua direcție muzicală a formației – un album actual și energic, dar și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei.

Omul cu șobolani – Singur împotriva nimănui

Exploratori sonici, The KryptoniteSparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Foals, Black Sabbath și Pink Floyd.Influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă vibe-uri moderne și groove livrat cu determinare, LIVE-ul este mediul în care The KryptoniteSparks își dezvăluie întregul potențial. Variantele live ale pieselor se împletesc cu visuals și scenografie într-un show complet și engaging.

The KryptoniteSparks – Și golanii beau ceai (official  video)

Pachetele de bilete și prețurile pentru data de 18 septembrie sunt următoarele:
• Zona A (în fața scenei)–75 lei/bilet (150 lei pachetul de două locuri, 225 lei pachetul de trei)
• Zona B (în lateral) – 65 lei/bilet (130 lei pachetul de două locuri, 195 lei pachetul de trei)
• Zona C– elevi și studenți – 50 lei/bilet (100 lei pachetul de două locuri, 150 lei pachetul de trei) // valabile cu carnetul doveditor la intrare

***

24 septembrie: Vița de Vie, MeltingDice

Vița de Vie revin la Iași pe 24 septembrie pentru un concert electric! Recent, Vița de Vie au lansat în premieră înregistrarea integrală a concertului memorabil susținut în 2018 alături de Filarmonica de Stat Târgu Mureș la AWAKE Festival 2018.

Concertul „Vița de Vie – În Corzi” este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu – de la scenă, lumini și efecte vizuale până la cei 40 de muzicieni de pe scenă care formează o singură entitate. Concertul poate fi urmărit integral pe Overground Showroom, prima platformă de video-on-demand dedicată concertelor.

Vița de Vie – Dur de-a dura

Muzica MeltingDice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promova

MeltingDice – Uitat

(Sursa: Comunicat organizatori)

Lasa un comentariu