OANA ZĂVORANU a învins-o pe ADELINA „PINOCCHIO” PESTRIȚU la proces

Judecătorii de la Tribunalul București i-au dat câștig de cauză Oanei Zăvoranu în procesul intentat de Adelina Pestrițu pentru hărțuire și defăimare, scrie Cancan.ro. Mai mult de atât, actrița nu este obligată să plătească nicio daună reclamantei.

”Respinge ca nefondat apelul formulat de apelanta – reclamantă împotriva sentinței civile nr.47/11.01.2021 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București, în contradictoriu cu intimata având ca obiect ordonanță președințială. Definitivă”, se arată în sentința dată.

Fosta prezentatoare de la Kanal D era atât de supărată pe Oana Zăvoranu, încât a solicitat emiterea unei ordonanțe președințiale prin care să se dispună obligarea Oanei Zăvoranu la ”încetarea de urgență a încălcării drepturilor nepatrimoniale (dreptul la viață privată, demnitate, onoare și bună reputație etc.), respectiv la încetarea răspândirii, pe orice cale, de afirmații defăimătoare la adresa ei, fie prin referire directă la numele său, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac trimitere la persoana sa, interzicerea de a desfășura orice fel de acțiuni defăimătoare împotriva ei prin intermediul rețelelor online de socializare sau prin orice alte mijloace, precum și obligarea la plata cheltuielilor de judecată.”

Deși a fost dată în judecată de mai mulți influenceri din România, Oana Zăvoranu pare să nu fie afectată, ci continuă seria atacurilor la adresa lor. ,,Ți-a rămas capul mare pe lângă corp, Pinocchio! Te-ai uscat pe picioare de oftică. Pune mâna, măi băiete, și mănâncă și mâncare, nu numai…”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii cu Adelina Pestrițu.

Amintim că acest scandal a pornit dupăcampania” pe care a declanșat-o Oana Zăvoranu împotriva mai multor influencere, aducând diverse acuzații și jigniri.

Lasa un comentariu