Oamenii au încins grătarele şi au sărbătorit Sfânta Maria la iarbă verde

Turiştii care au lipsit de la mare s-au mutat la iarbă verde, la grătare. În zonele special amenajate, abia dacă au mai găsit un loc liber.

De la Iaşi, până la Oradea, oamenii au încins grătarele şi au sărbătorit Sfânta Maria chiar şi pe ploaie. Pe Transfăgărăşan, ameninţarea a fost ursul, notează observatornews.ro.

O parte dintre ieșeni au ales să petreacă Sfânta Maria la un mic și la o bere. Doar că cine a vrut să prindă un loc liber, a fost nevoit să se trezească devreme.

Pentru că regula distanțării sociale este valabilă și în zonele de agrement, grătarele sunt in continuare puține la număr tocmai pentru a se putea păstra distanța între oameni, aşa se face că unii dintre ei au așteptat la rând să prindă loc la grătar chiar și câteva ore.

Mirosul de mici a ajuns departe. Unii s-au oprit la iarbă verde deşi abia s-au întors din vacanţă.

Adormirea Maicii Domnului pe Transfăgărăşan, Argeş

Grătarele s-au încins şi pe Transfăgărăşan. Dar oamenii au mâncat pe repede-înainte, de teama urşilor.

Adormirea Maicii Domnului la Șuncuiuș, Bihor

La Oradea, turiştii au sărbătorit Sfânta Maria altfel. Au combinat grătarele cu sporturile extreme. Cel mai curajos a fost un bărbat în vârstă de 70 de ani.

Bărbat, 70 de ani: Rafting! M-aștept să văd peisaje frumoase și un fel de încercare a forţei noastre, a puterii noastre, a curajului!

Anul acesta, turiştii au descoperit farmecul vacanţei la cort sau cu rulota. Aşa că mulţi au rămas peste noapte, iar mâine, o vor lua de la capăt.

Lasa un comentariu